آشنایی با نحوه کارکرد چراغ سنسوردار و انواع آن
نوشته شده توسط : تقوی

آشنایی با نحوه کارکرد چراغ سنسوردار و انواع آن

فروشگاه کوثر الکتریک نمایندگی اصلی فروش چراغ سنسوردار اقتصادی

چراغ‌ سنسوردار به نوع جدیدی از تجهیزات روشنایی اشاره دارند که به طور فزاینده‌ای در مکان‌های مختلف مورد استفاده قرار می‌گیرند. این چراغ ها دارای کلید روشن/خاموش سنتی نیستند. در عوض، عملکرد آنها توسط سنسورهای یکپارچه در فیکسچر کنترل می شود. این سنسورها قادر به تشخیص حرکت هستند و هنگامی که حرکت حس می شود، نور به طور خودکار روشن می شود.

هنگامی که فردی از محدوده تشخیص سنسور خارج می شود و نور دیگر نمی تواند حرکت را تشخیص دهد، به طور خودکار خاموش می شود. این نشان می دهد که برای روشن ماندن نور سنسور، باید در محدوده دید سنسور قرار گیرد. به طور معمول، چراغ سنسوردار با استفاده از فلز یا پلاستیک ABS تولید می شوند. قیمت چراغ‌های ABS و فلزی متفاوت است و گزینه‌های فلزی به دلیل دوام بیشتر و طول عمر بیشتر معمولاً گران‌تر هستند.

یکی از اجزای تشکیل دهنده چراغ سنسوردار وجود عدسی یا شیشه ای است که قسمت مرکزی این وسایل را می پوشاند. در حال حاضر، طیف گسترده ای از چراغ های سنسوردار در بازار موجود است که از نظر کاربرد و تعداد سنسورهایی که در آنها استفاده می شود، متفاوت است.

با توجه به اینکه بسیاری از افراد در آپارتمان ها سکونت دارند، یکی از چالش های اصلی که با آن مواجه است، نیاز به قطع برق ساختمان پس از استفاده است. برای رفع این مشکل مهم، چراغ سنسوردار ی که به طور خودکار روشن و خاموش می شوند به بازار معرفی شده اند. این چراغ های حسگر در قسمت های مشترک ساختمان مانند پارکینگ ها و راه پله ها مورد استفاده قرار می گیرند. سنسورهای به کار رفته در این چراغ ها انواع مختلفی دارند که به زودی آن ها را به شما معرفی خواهیم کرد.

سنسور حرکت با پوشش 140 درجه: این سنسور طراحی مربعی دارد و برد تشخیص 2.5 تا 10 متر دارد. میدان دید آن 140 درجه است و برای نصب در کلید یا جعبه خروجی در نظر گرفته شده است.

سنسور حرکت دیواری 180 درجه: این سنسورها دارای برد تقریبی 20 متر و میدان دید 180 درجه هستند. آنها برای نصب بر روی دیوار طراحی شده اند.

سنسور حرکت سقف 360 درجه: این سنسور ظاهری دایره ای دارد و میدان دید کامل 360 درجه را ارائه می دهد. زیر سقف و درست در داخل ورودی نصب می شود که برد تشخیص تقریبی آن 12 متر است.

سنسور سقفی 360 درجه توکار: این سنسورها به عنوان جایگزینی عالی برای لامپ های هالوژنی که قبلاً در نصب سقف استفاده می شدند عمل می کنند و یک منطقه پوشش 360 درجه را فراهم می کنند.

چراغ سنسوردار مجتمع: این سنسورها که به عنوان حسگرهای چشمی طبقه بندی می شوند، مجهز به لامپ های سقفی داخلی هستند. لامپ مورد استفاده در این سنسورها قاب شده و در مرکز بدنه سنسور قرار گرفته است و یک منطقه پوشش 360 درجه را ارائه می دهد.

انواع مختلف چراغ های حسگر بر اساس کاربرد و تعداد سنسورها

هنگام طبقه‌بندی چراغ‌های سنسوردار بر اساس کاربرد و محل نصب، می‌توان آنها را به دو نوع اصلی طبقه‌بندی کرد: چراغ‌های حسگر سقفی و چراغ‌های سنسور دیواری. قابل ذکر است که چراغ های سنسور سقفی در مقایسه با همتایان دیواری خود بیشتر مورد استفاده و فروش قرار می گیرند. علاوه بر این، چراغ‌های حسگر مجهز به سنسورهای داخلی در پیکربندی‌های مختلفی از جمله مدل‌های تک سنسور و چند سنسوری ارائه می‌شوند.





:: بازدید از این مطلب : 1
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 23 بهمن 1403 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: